Jobs

Werken bij Foodmate

Gedreven door onderzoek, gecombineerd met tientallen jaren van kennis en ervaring binnen onze industrie  staat ons team voor innovatie en ontwikkeling, van ons product, het bedrijfsproces en onze medewerkers. Dit resulteert in ontwikkeling en implementatie van nieuwe ontwerpen voor onze klanten en de steeds veranderende behoefte in de markt.

Foodmate B.V. is een jong internationaal georiënteerde onderneming met een hoofdvestiging in Nederland en o.a. een eigen vestiging in de USA. Daarbuiten heeft Foodmate een wereldwijd netwerk van verkoopagenten en dealers. Foodmate ontwikkelt en produceert hoogwaardige productiemachines voor de pluimvee- en vlees verwerkende industrie.

Wij op dit moment opzoek naar enthousiaste medewerkers voor de volgende functies: 

Tekenaar (Constructeur | Projectleider | Engineering)
In de functie van Tekenaar ben je werkzaam op de afdeling Engineering. Je gaat technische tekeningen maken in het programma Solid Works voor onze productie en R&D afdeling. Naast deze engineeringwerkzaamheden voor nieuwe machines en projecten neem je ook een stuk projectbegeleiding op je ter voorbereiding voor de afdeling inkoop en werkvoorbereiding. 

Field Service Engineer “WTB”
Als Field Service Engineer "WTB" ben je onderdeel van de afdeling Service. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij onze klanten op locatie. Bij grote projecten kan het voorkomen dat je verantwoordelijk bent voor het aansturen en begeleiden van de gehele (internationale) projectinstallatie.

Field Service Engineer “Electrical”
Als Field Service Engineer “Electrical”  ben je onderdeel van de afdeling Elektra. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig ondersteunen van klanten bij vraagstukken en storingen. Dit doe je zowel telefonisch vanuit onze locatie als bij onze klant op locatie over de hele wereld. Daarnaast kan het voorkomen dat je nieuwe machines in bedrijf stelt en soms mee helpt met de ontwikkeling van nieuwe machines op onze R & D afdeling. De machinebesturingen kunnen bestaan uit PLC technieken (Siemens Step 7), SERVO besturingen, Vision, bewegingsmelders en weegsystemen. Ook komt het voor dat je handleidingen controleert en aanpast op het gebied van elektra. 
Je werkt nauw samen met diverse collega’s van de afdeling elektra, - service en - productie en rapporteert hiërarchisch aan de leidinggevende van de Elektra afdeling.
 

Assistent Manuals
Het maken en onderhouden van technische documentatie (machine manuals) van alle machines. Je vertaalt complexe handelingen naar duidelijke en instructieve illustraties en verwoord deze naar leesbare en heldere teksten conform de CE-regelgeving.
Hierbij maak je gebruik van de beschikbare hulpmiddelen en informatiebronnen zoals 3D-modellen, video’s, foto’s, kennisinformatiesystemen en rapportages. Je fungeert als vraagbaak van de afdeling en biedt ondersteuning aan je collega’s bij het professionaliseren van de inhoud.

Pre-design Layout Engineer
In de functie van pre-design layout engineer vind je het een uitdaging om engineering, klantcontact  en project coördinatie te combineren en daarin de juiste prioriteiten te stellen. Je bent een belangrijke gesprekspartner voor collega’s en klanten. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal configureren van onze machines en equipment tot een efficiënt productieproces. Je ontwerpt en specificeert layouts en concepten die bijdragen aan een succesvol offerte en order traject. Om tot een juist advies te komen, bezoek je eventueel de klanten over de hele wereld om de situatie on-site te beoordelen en op te tekenen.

Producttechnoloog
Je vervult een spilfunctie tussen commercie, techniek en product. Met ruime kennis van het kipproduct draag je bij aan het ontwikkelen van pluimveeverwerkende machines. Je maakt rapporten en analyses van jouw bevindingen en adviseert de afdeling R&D. Daarnaast ondersteun je waar nodig de afdeling verkoop en ga je wanneer nodig mee naar klanten. Aangezien het kipproduct wereldwijd uiteenloopt zal je ook worden ingezet in wereldwijde productonderzoeken en ca. 10 tot 20% op reis zijn.

Technisch Inkoper / Werkvoorbereider
Als Technisch inkoper/werkvoorbereider doe je bestellingen bij verschillende leveranciers voor het maken van onderdelen, zoals o.a. RVS draai en freeswerk, laser zet werk, motoren en gereedschappen etc. Met jouw (technisch) inzicht ben je een volwaardige gesprekspartner voor onze vaste en nieuwe leveranciers. De administratieve verwerking in ons ERP-pakket neem je heel serieus. Net als het beheer van het artikelassortiment.

HR-functionaris
Gezien de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een HR-functionaris. De HR-functionaris past zelfstandig de personeelsinstrumenten toe binnen de kaders van wet- en regelgeving en het P&O-beleid van Foodmate. De HR-functionaris geeft uitvoering aan (administratieve) werkzaamheden en fungeert als eerstelijns vraagbaak voor leidinggevenden en medewerkers. De functie is op basis van 38 uur (fulltime).

 

  

News

Announcement Foodmate Brasil Ltda.

Foodmate B.V.  announces another important step in its growth strategy in...

Eurotier 2016

***Foodmate, 10 years anniversary***

2006       -       2016

Read more...

Maxima 2.0 with AWR

The MAXIMA 2.0 highlights the latest technology in breast meat deboning.   ...

Foodmate Brasil

Foodmate opens Foodmate Brasil. "Foodmate had an excellent global growth over the past...

Contact

P.O. Box 1405
3260 AK Oud-Beijerland
The Netherlands

Röntgenstraat 18
3261 LK Oud-Beijerland
The Netherlands

Tel.: +31(0)186 - 63 02 40
Fax: +31(0)186 - 63 02 49

E-mail: info@foodmate.nl