Jobs

Werken bij Foodmate

Gedreven door onderzoek, gecombineerd met tientallen jaren van kennis en ervaring binnen onze industrie  staat ons team voor innovatie en ontwikkeling, van ons product, het bedrijfsproces en onze medewerkers. Dit resulteert in ontwikkeling en implementatie van nieuwe ontwerpen voor onze klanten en de steeds veranderende behoefte in de markt.

Foodmate B.V. is een jong internationaal georiënteerde onderneming met een hoofdvestiging in Nederland en o.a. een eigen vestiging in de USA. Daarbuiten heeft Foodmate een wereldwijd netwerk van verkoopagenten en dealers. Foodmate ontwikkelt en produceert hoogwaardige productiemachines voor de pluimvee- en vlees verwerkende industrie.

Wij op dit moment opzoek naar enthousiaste medewerkers voor de volgende functies: 

Service Monteur
Als Service Monteur ben je onderdeel van de afdeling Service. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij onze klanten op locatie. Bij grote projecten kan het voorkomen dat je verantwoordelijk bent voor het aansturen en begeleiden van de gehele (internationale) projectinstallatie.

Tekenaar (Constructeur | Projectleider | Engineering)
In de functie van Tekenaar ben je werkzaam op de afdeling Engineering. Je gaat technische tekeningen maken in het programma Solid Works voor onze productie en R&D afdeling. Naast deze engineeringwerkzaamheden voor nieuwe machines en projecten neem je ook een stuk projectbegeleiding op je ter voorbereiding voor de afdeling inkoop en werkvoorbereiding.
 

Elektro Engineer
Als Elektro Engineer ben je onderdeel van de afdeling Elektra. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig ondersteunen van klanten bij vraagstukken en storingen. Dit doe je zowel telefonisch vanuit onze locatie als bij onze klant op locatie over de hele wereld. Daarnaast kan het voorkomen dat je nieuwe machines in bedrijf stelt en soms mee helpt met de ontwikkeling van nieuwe machines op onze R & D afdeling. De machinebesturingen kunnen bestaan uit PLC technieken (Siemens Step 7), SERVO besturingen, Vision, bewegingsmelders en weegsystemen. Ook komt het voor dat je handleidingen controleert en aanpast op het gebied van elektra. 
Je werkt nauw samen met diverse collega’s van de afdeling elektra, - service en - productie en rapporteert hiërarchisch aan de leidinggevende van de Elektra afdeling.

News

Announcement Foodmate Brasil Ltda.

Foodmate B.V.  announces another important step in its growth strategy in...

Eurotier 2016

***Foodmate, 10 years anniversary***

2006       -       2016

Read more...

Maxima 2.0 with AWR

The MAXIMA 2.0 highlights the latest technology in breast meat deboning.   ...

Foodmate Brasil

Foodmate opens Foodmate Brasil. "Foodmate had an excellent global growth over the past...

Contact

P.O. Box 1405
3260 AK Oud-Beijerland
The Netherlands

Röntgenstraat 18
3261 LK Oud-Beijerland
The Netherlands

Tel.: +31(0)186 - 63 02 40
Fax: +31(0)186 - 63 02 49

E-mail: info@foodmate.nl