Uitzonderlijke opbrengsten.

Foodmate brengt innovatieve technologie en kosteneffectieve oplossingen voor automatisering in de pluimveeverwerkingindustrie. Onze machines optimaliseren de opbrengsten, verbeteren de kwaliteit en verlagen de arbeidskosten met behoud van lage eigendomskosten.

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE VERWERKING VAN PLUIMVEE

Eenvoudig winstgevend

Bij Foodmate hebben we er ons doel van gemaakt om ervoor te zorgen dat u over de meest efficiënte pluimvleesverwerkingsmachines in uw fabriek beschikt. Onze systemen zijn ontworpen om eenvoudig in gebruik te zijn en de hoogste opbrengsten te behalen. Hoe beter u in staat bent om uw opbrengsten te optimaliseren; hoe meer winst u kunt maken.

FOODMATE NIEUWS

Nieuws van Foodmate

FLEXIBELE & FRAME CUT-UP-SYSTEMEN

Omdat kip verdient om goed gesneden te worden!

Toonaangevende technologie in snij-oplossingen

Foodmate biedt oplossingen om te voldoen aan de meest uiteenlopende productspecificaties en snijvereisten. Onze machines voldoen aan de hoogste normen die zijn vastgesteld door retailers, fastfoodbedrijven en institutionele organisaties over de hele wereld.

Accuraat en Efficiënt

Wij gaan tot aan het bot voor het beste stukje vlees.

Oplossingen voor het ontbenen van borst- en potenvlees

Als reactie op de toenemende vraag naar en productie van pluimveevlees, heeft Foodmate efficiënte en opbrengstverhogende oplossingen ontwikkeld voor het ontbenen van pluimveevlees, inclusief de nieuwste ULTIMATE Hele-Poot-Ontbener, de intelligente, complete poot-ontbener die een zeer geavanceerd röntgensysteem gebruikt.

Beoordeling, productiecontrole & distributie

Foodmate heeft verschillende productiecontrole-, sorteer- en distributieoplossingen ontwikkeld die pluimveeproducten sorteren op basis van verschillende gewichts- en kwaliteitscriteria. Nu met ChickSort 3.0  zijn de niveaus van controle en nauwkeurigheid nog verder verbeterd. 

TRAININGSDIENSTEN

Raak geïnspireerd. Doe ervaring op.

Foodmate Academie & Inspiratie Centrum

Foodmate Academie

De Foodmate Academy opende haar deuren in de VS in mei 2015 en heeft sindsdien 30 individuele twee of vijf daagse trainingslessen georganiseerd, met meer dan 150 deelnemers. 

De training kan geregeld worden bij bestaande en nieuwe installaties, helpen bij de overgang na de verkoop en zorgen voor de ultieme terugverdientijd na investering. </ p>

Inspiratie Centrum

Foodmate heeft een nieuw, bijna 500 m2 groot, klimaat gestuurd trainingscentrum om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar testen & amp; opleiding. Het Foodmate Inspirience Center is opgezet als een echte verwerkingsfaciliteit, met een compleet flexibel-snijsysteem met weeg en optisch sorteersysteem, poten-ontbeningssysteem, de nieuwe OPTI-dijontbener met knieschijfverwijder-unit en borst-ontbeningssysteem. 

KLANT GETUIGENISSEN

Onze klanten zeggen ...

Onze projecten

Scroll naar top